بهترین کافه های استانبول | قسمت اول
معرفی بهترین کافه های شهر استانبول ترکیه | قسمت اول
کافه ها و قهوه خانه های استانبول بخش مهمی از فرهنگ زندگی مردم در این شهر را تشکیل داده اند. اگر قرار است همراه با تور استانبول سفر کنید ، یا هوای تجربه سفر شخصی به استانبول را در سر دارید ، با این کافه ها آشنا شوید.
تعدادی از این کافه ها به ناگاه شما را در فضایی با روان تمام عیار شرقی قرار می دهند و شماری دیگر ، فرصتی برای فرار از همهمه شلوع شهری و ازدحام جمعیت پر شمار استانبول.
کافه های استانبول ، فضایی برای آرامش و تجربه زندگی مردم بومی در بزرگ ترین شهر ترکیه هستند. برای آشنایی با بهترین کافه های ترکیه در شهر استانبول با ما همراه باشید.
شورلولو علی پاشا (Corlulu Ali Pasa)
شورلولو علی پاشا که ساختمان آن پیش تر مدرسه بوده ، در همسایگی مسجد شورلولو علی پاشا قرار دارد. بنای آن در سال ۱۷۰۹ احداث شده و به نام وزیر اعظم «علی پاشا» که اهل شهر Çorlu بود نامگذاری شده است.
دور تا دور تاریخی بنا ، آرامشی شگفت انگیز به همراه دارد. هنگامی که وارد محل می شوید ، دیگر خبری از سر و صدا و شلوغی شهر نیست. این باور وجود دارد که دوستی هایی که در این مکان شکل می گیرند ، جاودانه و همیشگی هستند ، به همین دلیل همواره با روی خوش و مهربانانه از شما استقبال می شود.
کافه Çorlulu Ali Paşa از ۷ صبح تا ۲ نیمه شب باز است.
کافه گالاتا کونک (Galata Konak Cafe)
شیرینی فروشی یا کافه گالاتا کونک در سال ۱۹۷۵ در محله ی Nişantaşı به دست خانواده ی آکی (Aki) تأسیس شد و به پاس کیک های ترد و خوشمزه و شیرینی های ظریف و تازه اش آوازه دارد. نسل جدید خانواده تصمیم گرفتند حوزه ی کاری خود را تغییر داده و یک کافه / رستوران با منویی گسترده و بین المللی در سال ۲۰۰۶ افتتاح کنند.
این مکان رؤیایی با گنجایش ۱۵۰ تن در بخش تاریخی استانبول و بر روی یک ایوان واقع شده است و تنها ۵ دقیقه با برج گالاتا فاصله دارد. کافه گالاتا کونکترکیب تأثیرگذاری از آرامش و نمای ۳۶۰ درجه ی باشکوه شامل برج گالاتا ، تنگه ی بسفر و پل آن ، شاخ طلایی ، پل گالاتا ، کاخ توپکاپی ، ینی کامی (Yeni Camii)، ایاصوفیه و مسجد سلیمانیه را به شما پیشکش می دهد.
این کافه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب باز است و یکشنبه ها برانچ (صبحانه ی دیر وقت که جای ناشتا و نهار خورده می شود) سرو می کند.
کومپیر در کرانه اورتاکای (Kumpir at Ortaköy Shore)
اگر از مردم بومی بپرسید بهترین جا برای خوردن کومپیر (kumpir) کجاست ، پاسخ آنها Ortaköy خواهد بود.
Ortaköy که در میانه تنگه ی بسفر واقع شده ، به معنی دهکده ی میانی است. این کوچه به پاس گالری های هنری ، کلاب ها ، کافه ها ، بارها ، رستوران ها ، یکشنبه بازار و کومپیر (kumpir) شناخته شده است.
کومپیر سیب زمینی پخته شده با کره و پنیر چدار است. (پنیری نیمه سفت و به رنگ زردِ کم رنگ که از شیر پاستوریزه نشده تهیه می شود) چاشنی روی کومپیر بر اساس خواسته و ذائقه ی شما گوناگون است. برخی از چاشنی ها بر این پایه اند: مایونز ، سس گوجه فرنگی ، ترشی ، بلال شیرین ، تکه های سوسیس ، قارچ ، سالاد روسی و … .
برای اینکه از «سلطان احمد» به اورتاکای برسید ، نخست با تراموآ به Kabataş بروید و از آنجا سوار تاکسی شوید. اگر مبدأ شما «میدان تکسیم» است می توانید از همان جا سوار تاکسی شوید و با گذر از گذری ۴ کیلومتری در کنار مسجد دلمباغچه ، کاخ دلمباغچه ، موزه و نگارستان هنری Maritime ، اسکله ی بشیکتاش و کاخ Çırağan (قابل بازدید نیست ولی چشم انداز زیبایی دارد) که همگی در سمت راست جاده قرار دارند (سمت دریا) به Ortakaöy برسید.
گزینه های فراوانی در نزدیکی پارک Yıldız برای خوردن کومپیر وجود دارند. از سوی دیگر اگر از نظر زمانی زیر فشار نیستید و و آمادگی پیاده روی دیرپا را دارید ، می توانید با گزینش این مسیر بسیاری از نقاط دیدنی استانبول را ببینید.
چنگل کوی چینارالتی (Çengelköy Çınaraltı)
قدمت منطقه ی چنگل کوی (Çengelköy) به سده پنجم میلادی باز می گردد. این کوی همچنان برخی ویژگی های آیینی و دیرین ساکنین اطراف تنگه ی بسفر را پاسداری کرده است.
برای مردم بومی چنگل کوی برای حضور Çınaraltı پرآوازه است. (ترجمه ی آن «زیر درخت چنار» می شود).
درخت چناری که سایه و محیطی منحصربه فرد را در این جایگاه به وجود می آورد ، دیرینه ای در حدود ۹۰۰ سال دارد. شما آزادید که هر گونه غذایی را همراه خود بیاورید ، ولی آوردن نوشیدنی ممنوع است. خرید börek از مغازه های پیرامون و گرفتن چای در محل ، کاری است که مردم محلی به ویژه صبح زود برای یک صبحانه ی دل چسب پیش از رفتن به مدرسه یا کار انجام می دهند. چشم انداز تنگه و پل بسفر هم از این مکان بسیار زیبا است. این محل همه روزه باز است.
برای رفتن به این محل می توان از پاره ای مناطق مانند Eminönü قایق های به سوی چنگل کوی (Çengelköy) را سوار شد. راه دیگر این است که خود را به Üsküdar در ۶ کیلومتری Çengelköy رسانده و از آنجا سوار تاکسی شوید و از جاده ی ساحلی در قسمت آسیایی استانبول لذت ببرید.
در صورتی که در منطقه مسکونی کادیکوی (Kadıköy) اقامت داشته باشید می توانید اتوبوس های شهری 14M یا 15F را سوار شوید.
کافه های منطقه Mangerie Bebek Terrace
تعداد زیادی کافه ، رستوران و کلاب لوکس در منطقه ی ببک (Bebek) استانبول واقع شده اند. یکی از نقاط ضعف مکان های واقع در منطقه ی ببک (Bebek) محبوبیت و شلوغی زیاد آنها است.
مکان های جدید به سرعت به وجود میآیند و رشد می کنند ، در نتیجه کسب و کارهای قدیمی تر مشتریان خود را از دست داده و ورشکست می شوند.
Mangerieجایی است که با مدیریت بایسته و با انگیزه رعایت استانداردهای بالا و حتی بهبود مداوم آن ها ، توانسته از گزند این موج همیشگی در پناه بماند. این محل در میان مردم محلی بیشتر به پاس ناشتایی و برانچ اش شناخته شده است ، هر چند سایر وعده های غذایی را نیز ارائه می کند.
ایوان ، نما و چیدمان دست به دست هم می دهند تا احساس کنید پاره ای از استانبول هستید ، در عین حال که غذایی خوشمزه را تجربه می کنید.این مکان آرام و خوب همه روزه از ۸ صبح تا ۱۲ شب باز است.
کافه خانه (The House Café)
چندی دورتر از شلوغی خیابان استقلال ، کافه خانه قرار دارد که طبقه همکف آن به یک راهرو دالانی که چند صد سال پیشینه دارد باز می شود و در میان سرا آن کافه ها و مغازه های مختلفی وجود دارد.
این کافه با طراحی داخلی به رنگ سپید و شمعدان های بزرگ به دو بخش تقسیم می شود. کافه تریا که در طبقه بالا شکیب دارد که محل برگزاری جشن و مراسم است و یک قسمت ساکت تر که در آن میزهای چوبی کوچک کنار یک پنجره بزرگ چیده شده اند. آدم های گوناگون از زوج های جوان تا نوازنده ها و …در این کافه دو طبقه که در زمستان به لژ دی جی تغییر شکل می دهد ، به چشم می خورند.
ساعت کار: ۹ صبح تا ۱ شب (جمعه ها و شنبه ها ۲ بامداد)
کافه پیر لوتی ، هالیک (Pierre Loti Café, Halic)
این کافه که بالای تپه و با نمایی رو به گلدن هورن شکیب دارد ، پاتوق نویسنده و افسر نیروی دریایی فرانسوی ژولین ویا با نام مستعار پیر لوتی بوده است. شما می توانید از طریق تله کابین از ایوپ (ٍ Eyup) با گذار از بالای یک قبرستان به کافه پیر لوتی برسید. پیشخدمت های کافه جلیقه های مخملی ، شلوار سالوار و کلاه های سنتی به سر دارند.
ساعت کار: از ۸ صبح تا نیمه شب
هزینه تله کابین: ۲.۱۰ لیر. حرکت واپسین تله کابین به پایین تپه به سوی ایوپ: ۱۱ شب
مطالب مرتبط:
آشنایی با شهر استانبول
فعالیت های جذاب محله ی تونل استانبول
راهنما و هزینه ی سفر به استانبول
سوغات های معروف استانبول
هتل های ارزان استانبول | قسمت اول
هتل های ارزان استانبول | قسمت دوم
معروف ترین اوت لت های استانبول
شما گردشگران عزیز می توانید با کسب اطلاع از شرایط تور زمینی استانبول و گردشگری استانبول یک سفر خاطره انگیز برای خود رقم بزنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!